Kalandiparos São Paulo-ban

Főzőfélben

Összecsaptam egy gyors ebédet, mielőtt L utazott. Igyekeztem kitenni magamért, bár utolsó pillanatba rohantam el a boltba megvenni az összetevőket. Lehet látni, hogy mi is akar ez lenni? Nem vagyok egy nagy gasztrofotográfus. Nem sütőtök, nem. Rendkívül egyszerű, praktikus, mutatós és finoooom. Gyorsan főztem tésztát, felkozkáztam sárgadinnyét, apró darabokra tépdestem spanyol, szárított sonkát, hozzáadtam jó sok bazsalikomot (itt teljesen más a bazsalikom), megszórtam parmezán sajttal, olivaolaj és só… oh, és egy pohár bor mellé.

(A guavas-rikottás palacsintámról nem is érzem fontosnak beszélni. Bojkottálta a kreativ vezetőség… Gazdagíthatná ‘Az elcseszett konyhai próbálkozások’ listáját… tényleg érdemes lenne írni róla. Annyira azért nem volt szörnyűséges na.)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!